Infoavond Gemeenschappelijk Landbouwbeleid

Stad Damme organiseert samen met Gemeente Knokke-Heist op maandag 27 maart een infoavond over het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB). In het nieuwe GLB wordt gestreefd naar een meer duurzame landbouwsector. Daarbij moet de voedselvoorziening gegarandeerd worden en dient het beleid zoveel mogelijk afgestemd worden op uitdagingen zoals klimaatverandering, milieu, generatiewissels binn...

Wanneer

  • ma 27 mrt 23
    van 19.15 u tot 21.30 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Cultuurfabriek
adres
Stationsstraat 228340 Sijsele

Contact

e-mail
ondernemen@damme.be

Info

Stad Damme organiseert samen met Gemeente Knokke-Heist op maandag 27 maart een infoavond over het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB).

In het nieuwe GLB wordt gestreefd naar een meer duurzame landbouwsector. Daarbij moet de voedselvoorziening gegarandeerd worden en dient het beleid zoveel mogelijk afgestemd worden op uitdagingen zoals klimaatverandering, milieu, generatiewissels binnen de landbouw, enz.

Het nieuwe GLB brengt heel wat veranderingen met zich mee voor u als landbouwer. Zo is er nu de conditionaliteit (de vroegere 'randvoorwaarden'), zijn er de nieuwe ecoregelingen en agromilieuklimaatmaatregelen, wijziging stelsel rechtstreekse inkomenssteun, …

Om tegemoet te komen aan uw vragen organiseren we een infosessie. Tijdens deze infosessie zal Departement Landbouw & Visserij dieper ingaan op de materie en krijgt u de kans om vragen te stellen.