Midzomerfeest 2023

Samen de zon, de zomer en het schoon leven vieren op de langste dag van het jaar, net zoals de bekende traditie in het hoge Noorden. Dat lijkt ons gewoon magisch. Damme trakteert haar inwoners op 2 gratis drankjes per persoon tijdens een gezellige zomerdrink tussen de bloemen van de prachtige Bijentuin. Terwijl de zon langzaam verdwijnt achter de horizon laten we sfeervolle livemuziek ...

Wanneer

  • za 24 jun 23
    van 19.30 u tot 23.59 u

Prijs

Gratis (Kansentarief met UiTPAS Regio Brugge - 0,00 euro)

Waar

naam
Bijentuin van Hoofdbib Sijsele
adres
Eikelberg 18340 Sijsele (Damme)

Contact

e-mail
beleven@damme.be
website
http://www.damme.be

Info

Samen de zon, de zomer en het schoon leven vieren op de langste dag van het jaar, net zoals de bekende traditie in het hoge Noorden. Dat lijkt ons gewoon magisch. Damme trakteert haar inwoners op 2 gratis drankjes per persoon tijdens een gezellige zomerdrink tussen de bloemen van de prachtige Bijentuin.

Terwijl de zon langzaam verdwijnt achter de horizon laten we sfeervolle livemuziek klinken. De avond sluiten we spectaculair af met om 22.45 uur de 'Parade van de Vuurreus' van De Vuurmeesters. Deze 4-meter hoge en brandende reus is uniek en kent geen soortgenoten. Hij is bescheiden, groter dan grotesk, dankbaar en … op zoek. Naar wat? Dat moet je zelf komen bewonderen.

Kom bij voorkeur te voet of met de fiets naar dit evenement, er is immers geen grote evenementparking beschikbaar. Ben je toch met de wagen? Parkeer dan op een toegelaten plaats in het mooie Sijsele en maak er een avondwandeling van naar de Bijentuin (volg voor een kortere weg evt. de signalisatie door sportpark 't Veld voor fietsers en wandelaars).
foto: Midzomerfeest Damme

Categorie

Organisatie

naam
Cultuurdienst Damme
Alle activiteiten

Deel deze pagina