STAND-UP STORY | Pat Donnez - Hartstocht

Pat Donnez vertelt een waargebeurd en meeslepend verhaal dat hij zelf heeft meegemaakt. Over liefde, passie, hartstocht en andere ongemakken. Ergens in M. staat een brug. Pat wou er ooit van afspringen en te pletter vallen, morsdood, omdat zijn lief het had uitgemaakt. Een kwarteeuw later ging hij er nog eens naar kijken. Het brugje is zo verdomde laag dat je bij het springen zelfs je k...

Wanneer

  • zo 04 feb 24
    van 15.00 u tot 16.30 u

Prijs

€ 15,00 (Kansentarief met UiTPAS Regio Brugge - 3,00 euro)

Waar

naam
Cultuurfabriek
adres
Stationsstraat 228340 Sijsele

Info

Pat Donnez vertelt een waargebeurd en meeslepend verhaal dat hij zelf heeft meegemaakt. Over liefde, passie, hartstocht en andere ongemakken. Ergens in M. staat een brug. Pat wou er ooit van afspringen en te pletter vallen, morsdood, omdat zijn lief het had uitgemaakt. Een kwarteeuw later ging hij er nog eens naar kijken. Het brugje is zo verdomde laag dat je bij het springen zelfs je kleine teen niet zou bezeren. Is dat hartstocht?


Wat begint als een tragedie blijkt later toch maar om te lachen. En natuurlijk mag er gelachen worden. Voluit zelfs. En even natuurlijk hoef je de ontroering niet te schuwen. Misschien ga je zelfs meezingen!


*** Radiomaker, auteur en meesterverteller Pat Donnez kennen we van zijn interviews op de radio (Radio 1/ Klara) en VRT NU. En van zijn inmiddels klassieke vraag: Zit je op een berg of zit je in een dal? Na al die jaren wil hij dat eindelijk ook eens van zichzelf te weten komen. Over liefde, passie en andere ongemakken.


*** Pat Donnez - Mechelen, 4 december 1958 - is journalist en radiomaker voor Klara. Voor z'n overstap naar Klara maakte Donnez programma's voor de Vlaamse Radio 1. Hij is bekend van de radioprogramma's zoals Titaantjes met de slogan 'Over wat het is of had moeten zijn', Bromberen en Leef Lang! en van zijn reeks over Godfried Bomans.


*** Donnez heeft ook een dichtbundel op de markt gebracht, getiteld: 'Het is een mooi leven - zolang je niet bestaat'.


Muziek: keyboards, Marijn Goossens | Foto: © Hartmut De Maertelaere


Praktische info en tickets zie website.