Infoavond jongeren | Wat houdt (hoofd)animator zijn op ‘Speelpleinwerking De Komeet’ in?

Zoek jij een fantastische vakantiejob/verenigingswerk waar je tijdens de zomer een centje kan bijverdienen en samen met enthousiaste leeftijdsgenoten een ongelofelijk leuke tijd kan beleven? Dan is de speelpleinwerking zeker iets voor jou! We zoeken hoofdanimatoren vanaf 18 jaar en animatoren vanaf 16 jaar die met de (Damse) kinderen willen knutselen, spelen en ravotten. Lees hier on...

Wanneer

  • vr 08 mrt 24
    van 19.30 u tot 21.00 u

Prijs

Gratis (Kansentarief met UiTPAS Regio Brugge - 0,00 euro)

Waar

naam
Jeugdhuis Loco
adres
Stationstraat 568340 Sijsele (Damme)

Info

Zoek jij een fantastische vakantiejob/verenigingswerk waar je tijdens de zomer een centje kan bijverdienen en samen met enthousiaste leeftijdsgenoten een ongelofelijk leuke tijd kan beleven? Dan is de speelpleinwerking zeker iets voor jou! We zoeken hoofdanimatoren vanaf 18 jaar en animatoren vanaf 16 jaar die met de (Damse) kinderen willen knutselen, spelen en ravotten.


Lees hier ons vacaturebericht (hoofd)animator


Heb je interesse, maar weet je niet goed wat een (hoofd)animator bij de speelpleinwerking allemaal doet? Kom dan zeker naar dit infomoment.


Samen met ervaren en nieuwe animatoren kom je alles te weten over de leukste vakantiejob/verenigingswerk van de wereld! Ook de VDS, de Vlaamse Dienst voor Speelpleinwerking, komt een woordje uitleg geven. Achteraf maak je nog kennis met de jeugddienst en praten we gezellig na met een drankje.


Interesse? Schrijf je online voor 5 maart 2024 in.