Véronique Jansseune

Ontdek de rust in kleur en vorm: De tentoonstelling van Véronique Jansseune Laat je meevoeren door de kalme schoonheid van Véronique's kunstwerken, waarin ze de tumult van het leven transformeert tot innerlijke sereniteit. ?? Wanneer: 12 april - 22 april ?? Waar: Gallery 22 In een wereld vol prikkels vindt Véronique haar weg naar rust door middel van kleuren, vormen en patro...

Wanneer

  • vr 12 apr 24
    van 01.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Gallery 22
adres
Kerkstraat 228340 Damme

Info

Ontdek de rust in kleur en vorm: De tentoonstelling van Véronique Jansseune


Laat je meevoeren door de kalme schoonheid van Véronique's kunstwerken, waarin ze de tumult van het leven transformeert tot innerlijke sereniteit.


?? Wanneer: 12 april - 22 april
?? Waar: Gallery 22


In een wereld vol prikkels vindt Véronique haar weg naar rust door middel van kleuren, vormen en patronen. Haar werken, gevoed door diepgaande emoties en impressies, worden tot hun essentie gebracht, waarin vormen tot leven komen in een spel van kleuren. Deze kleuren creëren vervolgens een eindeloze reeks patronen en dimensies, waarin een subtiel evenwicht ontstaat tussen statische elementen en een zachte beweging.


Ontdek het ritme en de rust die voortvloeien uit haar repetitieve handelingen. Stap binnen in een wereld van geometrie, abstractie en architecturale invloeden, waarin elk doek een verhaal vertelt van balans en harmonie.


Mis deze unieke online tentoonstelling niet. Markeer je kalender en bereid je voor op een betoverende ervaring die je niet snel zult vergeten.


Laat je inspireren, laat je verwonderen.Instragram: Veroniquejansseune_­art