naar top

Winkelhier

Met de campagne “Winkelhier. Koop bewust. Bij ondernemers van hier.” wil Unizo de lokale ondernemers sterker maken door consumenten op te roepen om bewust(er) lokaal te kopen.

Ondernemers van hier

Een Winkelhier is een ondernemer van hier, met een fysieke zaak, een webshop, of allebei. Deze ondernemer runt zijn/haar zaak met passie en met kennis van zaken en hij/zij staat altijd klaar voor de klanten want het is vlakbij. Een Winkelhier investeert in de lokale gemeenschap, zorgt voor lokale tewerkstelling en sponsort lokale initiatieven en verenigingen. Het is een ondernemer die onze lokale samenleving aangenamer, sterker en schoner maakt.

Met de campagne “Winkelhier” wil Unizo de lokale ondernemers ondersteunen door hun troeven in de verf te zetten en de consument bewust(er) lokaal doen kopen.

Winkelhier Academie

Unizo organiseert daarom in de komende maanden ook de Winkelhier Academie: in 2,5 uur komt u als winkelier te weten hoe u online en offline het verschil kunt maken. Voor West-Vlaanderen vindt deze infosessie plaats op woensdag 16 oktober 2019 in Kortrijk, Vives, Doorniksesteenweg 145. U vindt meer informatie op de website www.winkelhier.be en u kunt er zich ook inschrijven.

Promotiemateriaal

Wilt u Winkelhieren? Maak de campagne dan bekend aan uw klanten. U kunt gratis digitaal promotiemateriaal downloaden via de website www.winkelhier.be en u kunt gratis affiches ophalen aan het Snelloket van het Administratief centrum in Moerkerke, Vissersstraat 2a.

 

Gepubliceerd op woensdag 03 juli 2019
Winkelhier

Openingsuren & contact

Dienst Socio-economische Zaken

adres
Vissersstraat 2a8340 Moerkerke (Damme)
Tel.
050 28 87 55
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina