naar top

Vacature: sociaal adviseur IGS De Woonwinkel (halftijds)

De Woonwinkel is op zoek naar een halftijds sociaal adviseur vanaf 1/02/2020. Ben jij gebeten door wonen? Heb je al een eerste werkervaring achter de rug in een adviserende rol? Heb je een sociale achtergrond? Dan ben jij misschien wel de sociaal adviseur die wij zoeken!

Je adviseert mensen en verstrekt informatie over wonen in de brede zin van het woord. Dit kan gaan over huren/verhuren, kopen/verkopen,  premies voor mensen die hun woning verbouwen, energie,… Het volledige takenpakket vind je terug onder downloads.

Je bent bereikbaar voor alle burgers, met een bijzondere aandacht voor extra begeleiding voor mensen die uit een kwetsbare doelgroep komen.

IGS De Woonwinkel werkt intergemeentelijk. Het hoofdkantoor is gevestigd in de gemeente Zedelgem. Je moet bereid zijn om – in een beurtrol met de collega’s sociaal adviseurs - het woonloket te bemannen in 5 gemeenten zijnde Beernem, Damme (Sijsele), Oostkamp, Torhout en Zedelgem.

Hoe solliciteren?

Solliciteren kan tot uiterlijk 20 december 2019.  Kandidatuurstellingen, vergezeld van CV en kopie diploma kunnen ingediend worden via de link klik hier om te solliciteren op de website van de gemeente Zedelgem

Meer informatie kan je bekomen bij de personeelsdienst van de gemeente Zedelgem:
050/25 07 78 - selecties@zedelgem.be

Gepubliceerd op woensdag 27 november 2019
De woonwinkel - vacature

Openingsuren & contact

De Woonwinkel

adres
Brouwerijstraat 48340 Sijsele (Damme)
Tel.
050 25 01 38

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina