naar top

Stel uw eenvoudige vraag aan VLAIO via WhatsApp

Ondernemers kunnen hun korte vragen voor het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) vanaf heden stellen via het WhatsApp nummer 0800 20 555.

WhatsApp

WhatsApp is een populaire, gratis app waarmee u tekstberichten, bestanden, foto’s en video’s kunt versturen via uw smartphone. U betaalt niet per gesprek of per bericht, maar voor het dataverkeer. WhatsApp is eigendom van Facebook maar u hebt geen profiel nodig om de toepassing te gebruiken.

Extra service

Het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen wil vlot bereikbaar zijn voor de Vlaamse ondernemer en ze heeft haar diensten daarom uitgebreid met WhatsApp. Het is een extra service die drempelverlagend werkt om snel een vraag te stellen. Voor het Agentschap is deze dienst interessant omdat hij als bijkomend communicatiekanaal goed aansluit bij hun doelgroep van drukbezette ondernemers die vaak geen tijd hebben om te bellen of te mailen. VLAIO is de eerste Vlaamse overheidsdienst die op deze manier bereikbaar is.

Wat kunt u vragen en wanneer

U kunt uw vragen stellen wanneer u maar wilt. Het VLAIO Contact Center beantwoordt ze wanneer ze online zijn. Dat is tijdens de kantooruren van 9 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur. Op vrijdag is dit tot 16 uur. 88% van de vragen wordt nog dezelfde dag beantwoord.

Een paar voorbeelden van korte vragen zijn: waar maak ik een afspraak met een VLAIO bedrijfsadviseur? Hoe wordt mijn subsidie uitbetaald? Bij wie moet ik mijn vergunning aanvragen?

VLAIO contacteren

VLAIO gidst u via advies, coaching, subsidies of financiering gratis door de verschillende opties van uw vragen, plannen of innovatieve ideeën. Aarzel dus niet om hen te contacteren.

Via WhatsApp

  • - Open WhatsApp op uw smartphone en start een nieuwe chat.
  • - Voeg VLAIO toe als nieuw contact met het nummer 0800 20 555.
  • - U krijgt een bevestiging dat dit een WhatsApp-contact is.
  • - Stel uw vraag.

Anders

Mocht u VLAIO toch liever anders contacteren dan kan dit nog steeds via de vertrouwde opties:

Gepubliceerd op vrijdag 06 december 2019
VLAIO via WhatsApp

Openingsuren & contact

Dienst Socio-economische Zaken

adres
Vissersstraat 2a8340 Moerkerke (Damme)
Tel.
050 28 87 55
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina