naar top

Een elektrische auto, iets voor jou?

Van 10 tot 19 januari 2020 vindt het autosalon van Brussel plaats. Er zijn 17 nieuwe volledig elektrische auto’s te zien. Voor een antwoord op al je vragen over elektrisch rijden hoef je niet naar Brussel te gaan. Je kan op 16 januari dichter bij huis terecht.

Hoe maak je een goede keuze uit het elektrische aanbod? Of wacht je beter nog af? Welk rijbereik mag je echt verwachten en hoe zit het met onderweg bijladen als dat nodig is? Kan je op reis met een elektrische auto? Je hebt ongetwijfeld nog andere vragen over elektrisch rijden. 

De auteur van deze nieuwsbrief heeft jaren ervaring met elektrisch rijden en volgt de snelle ontwikkelingen op de voet. Vormingplus vond zo de geknipte persoon om de West-Vlamingen wegwijs te maken in de wereld van elektrisch rijden.

Op donderdag 16 januari om 20 uur kan je terecht in Beernem voor een boeiende presentatie. Je leest hier de promo van Vormingsplus.

De Marichalzaal van O.C. De Kleine Beer is bereikbaar via de C. Marichalstraat in Beernem. De ingang bevindt zich naast de bibliotheek.

Tickets (5 euro): www.beernem.be/tickets.

Gepubliceerd op vrijdag 10 januari 2020
rik laadt

Openingsuren & contact

Milieu

adres
Vissersstraat 2A8340 Moerkerke (Damme)
Tel.
050 28 87 66
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina