naar top

Ga mee op inspiratietour naar Barcelona

Ondernemingscentra West-Vlaanderen organiseert van 12 tot en met 14 mei een inspiratietour naar Barcelona. Deze reis omvat onder andere een bezoek aan het Retail & Brand Experience World Congress.

Barcelona

Barcelona is één van ’s werelds oudste commerciële centra. De stad is pionier in een nieuwe klantenbenadering gebaseerd op de winkelbeleving van de klant. Het is een unieke retail bestemming waar u de winkelstraten kunt induiken, tonnen inspiratie voor uw eigen zaak opdoet en de nieuwste trends op winkelgebied leert kennen.

Vakbeurs

Bovendien heeft hier van 12 tot en met 14 mei het jaarlijks Retail & Brand Experience World Congress plaats. Dit is een vakbeurs gekoppeld aan een wereldcongres. De focus ligt op innovatie in retail. Bezoekers vinden er oplossingen, inspiratie en partners in het kader van de “future of retail”.

Inspiratietour

U kunt mee met de Ondernemerscentra West-Vlaanderen naar deze inspirerende stad en de professionele beurs.

De deelname omvat:

  • Gratis all access pass tot de vakbeurs, inclusief toegang tot alle conferenties (t.w.v. 875 euro)
  • Gratis deelname aan een retail safari tour door Barcelona

Verblijf en transport dienen door de deelnemer zelf geboekt en betaald te worden maar OC West biedt u graag suggesties voor overnachtingen en vluchten.

Info en inschrijven

U kunt de voorwaarden voor deze tour nalezen op de website van Ondernemingscentra West-Vlaanderen www.ikkooplokaal.be/inspiratietour-barcelona.

De plaatsen zijn beperkt dus aarzel niet te lang om u in te schrijven.

Gepubliceerd op maandag 09 maart 2020
Barcelona

Openingsuren & contact

Dienst Socio-economische Zaken

adres
Vissersstraat 2a8340 Moerkerke (Damme)
Tel.
050 28 87 55
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina