naar top

Werken Dammesteenweg liggen tijdelijk stil

De werken voor de vernieuwing van de Dammesteenweg liggen tijdelijk stil. De opening voor het verkeer op 6 april kan niet doorgaan. Na het opheffen van de coronamaatregelen door de federale overheid herstarten de werken. We hopen dan zo snel mogelijk de weg te kunnen openen.

Als gevolg van de coronacrisis staakten verschillende aannemersbedrijven het werk om hun personeel te beschermen (social distancing) en sloten een aantal leveranciers van bouwmaterialen de tijdelijk hun deuren. Hierdoor is de vernieuwing van de Dammesteenweg vroegtijdig stilgevallen. De opening voor het verkeer zal op 6 april niet mogelijk zijn. De stad betreurt het stilvallen maar heeft begrip voor de oorzaak.

Na het opheffen van de coronamaatregelen door de federale overheid herstarten de werken. We hopen dan zo snel mogelijk de weg te kunnen openen.

De aanleg van het fietspad vordert - los van de coronacrisis - trager dan verwacht. Het fiets- en autoverkeer zal daardoor na de opening vermoedelijk even gemengd verlopen tussen de Romboutswervedijk en de Pompestraat.

Gepubliceerd op woensdag 25 maart 2020
beeld op de werf van de Dammesteenweg

Openingsuren & contact

Communicatie & dienstverlening

adres
Vissersstraat 2A8340 Moerkerke (Damme)
Tel.
050 28 87 50

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina