naar top

Oproep tot de Damse ondernemer: registreer u op "Koop in je buurt.be"

We willen allemaal dat de winkels waar we graag komen, blijven bestaan, dus is het belangrijk dat de lokale ondernemers op de kaart gezet worden. U kunt zich als ondernemer gratis registreren op het nieuwe online platform “Koop in je buurt.be”. Een extra plaats om uw zaak meer bekendheid te geven.

Koop in je buurt

De Vlaamse overheid promoot lokaal kopen en lanceerde daarom de website Koopinjebuurt.be. Dit platform is een online verzamelplaats waar consumenten lokale ondernemers kunnen terugvinden aan de hand van een zoekmachine. Het initiatief bundelt de gegevens van lokale ondernemers want door lokaal te kopen, steunen we onze eigen economie en zorgen we voor elkaar. Ook de buurgemeenten worden in kaart gebracht zodat het aanbod groter en aantrekkelijker is voor de consument.

Registratie

Elke onderneming met een Belgisch ondernemingsnummer kan zich gratis en vrijblijvend inschrijven via de websites van Unizo www.winkelhier.be of van het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen (NSZ) www.koopvanuituwkot.be. U hoeft geen lid te zijn of te worden van Unizo of NSZ. U moet ook geen webshop, winkel of fysieke zaak hebben om u in te schrijven. Een telefoonnummer is al voldoende. Na inschrijving wordt u automatisch opgenomen in de databank van Koopinjebuurt.be en verschijnt u in de zoekopdrachten.

Promotie

Schrijf u zo snel mogelijk in. VLAIO is gestart met een promotie- en sensibiliseringscampagne over deze nieuwe website. Zo surft u gratis mee op de verdere bekendmaking.

Info

Hebt u hierover nog vragen? Dan kunt u terecht bij het VLAIO Contact Center op het gratis nummer of via WhatsApp 0800/20 555 of info@vlaio.be.

Gepubliceerd op woensdag 29 april 2020
Koop in je buurt

Openingsuren & contact

Dienst Socio-economische Zaken

adres
Vissersstraat 2a8340 Moerkerke (Damme)
Tel.
050 28 87 55
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina