naar top

Aanvaardt u de Damse cadeaubon van 5 euro?

Stad Damme organiseerde deze zomer “Peloezetoeren”. Tickets kostten 5 euro en in ruil kreeg men ter plaatse een Damse cadeaubon van 5 euro. Zo stimuleren we het publiek om aan te kopen bij Damse ondernemers. We doen een oproep naar al onze ondernemers om de bon als geldig betaalmiddel te aanvaarden

Damse cadeaubon

Het stadsbestuur lanceerde in maart 2018 de Damse cadeaubon, een leuk initiatief met bonnen ter waarde van 10 en 25 euro om als geschenk te geven om iets leuks mee te kopen of te doen. 60 Damse ondernemers engageerden zich al om de bon als geldig betaalmiddel te aanvaarden.

Peloezetoeren

Deze zomer organiseerde de stad “Peloezetoeren”. Dat waren sfeervolle voorstellingen op zomerse zondagen in een toernee langs Damse peloezen.

Tickets kostten 5 euro per middag- of avondvoorstelling en in ruil ontvingen de bezoekers per voorstelling een Damse cadeaubon van 5 euro. Speciaal voor deze gelegenheid werd daarom een nieuwe versie van de cadeaubon ontwikkeld. Deze nieuwe bon van 5 euro zal zeker stimulerend werken tot (bijkomende) aankopen bij de Damse ondernemers.

Oproep naar deelnemende ondernemers

Het stadsbestuur doet opnieuw een warme oproep naar alle Damse ondernemers om de cadeaubonnen als geldig betaalmiddel te aanvaarden waarbij we ons blijven engageren om alle bonnen uit te betalen binnen de maand de indiening bij de stadsdiensten.

We verwijzen graag naar de pagina Damse cadeaubon voor ondernemers op de stadswebsite voor meer informatie.

Terugbetaling

U kunt terugbetaling van de ontvangen bonnen verkrijgen door de kleine strookjes van de bonnen samen met het terugbetalingsformulier onder gesloten omslag aan de stadsdiensten te bezorgen. Ook hierover vindt u meer informatie op onze stadswebsite bij het item “Hoe een ontvangen bon inruilen?”.

Gepubliceerd op donderdag 09 juli 2020
Damse cadeaubon

Openingsuren & contact

Organisatiebeheersing, strategisch & juridisch beheer

adres
Vissersstraat 2A8340 Moerkerke (Damme)
Tel.
050 28 87 55
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina