naar top

COVID-19 - Noodfonds Vrije Tijd

De coronacrisis treft de sectoren cultuur, jeugd en sport zwaar. Via een Noodfonds Vrije Tijd wil de stad lokale organisatoren en verenigingen financieel ondersteunen zodat waardevolle initiatieven ook kunnen plaatsvinden tijdens en na deze crisis. Een aanvraag indienen kan nog tot 30 september.

De coronacrisis treft de sectoren cultuur, jeugd en sport zwaar. Via de oprichting van een Noodfonds Vrije Tijd wil de stad nu de lokale organisatoren en verenigingen financieel ondersteunen zodat waardevolle initiatieven (bestaande of nieuwe) ook kunnen plaatsvinden tijdens en na deze crisis.

Elke vereniging of particulier initiatief in de sectoren jeugd, cultuur of sport met een werking op het Damse grondgebied kunnen een aanvraag indienen. De aanvraag en het reglement is terug te vinden op de website van de stad: www.damme.be/noodfonds.

Het ingevulde aanvraagformulier moet ten laatste op 30 september 2020 zijn doorgestuurd via e-mail naar beleven@damme.be. De uitbetaling van deze subsidie gebeurt nog voor het einde van het jaar 2020.

Neem zeker contact op met de dienst Beleven (sport-, jeugd- of cultuurdienst) indien er bijkomende ondersteuning of informatie nodig is.

Gepubliceerd op dinsdag 08 september 2020
Peloezetoeren Lapscheure

Openingsuren & contact

UiTbalie @ Cultuurfabriek

adres
Stationsstraat 228340 Sijsele (Damme)
Tel.
050 28 84 55
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina