naar top

Word chauffeur bij de Minder Mobielen Centrale

Heeft u zin om minder mobiele stadsgenoten te helpen? Word dan vrijwilliger-chauffeur bij de Minder Mobielen Centrale. Als vrijwilliger zorgt u ervoor dat mensen die anders moeilijk tot bij de dokter, de winkel, een bijeenkomst van een vereniging, … geraken, toch geholpen worden!

Wij zorgen voor een onkostenvergoeding van € 0,35 per gereden kilometer en een gepast verzekeringspakket met o.a. een omniumverzekering voor uw auto tijdens de trajecten. Uiteraard tellen de kilometers vanaf het moment dat u uw woning verlaat tot u terug thuis aankomt. Om vrijwilliger te worden bij de Minder Mobielen Centrale gelden drie voorwaarden:

  • beschikken over een persoonlijke wagen
  • enkele uren per week beschikbaar zijn
  • bereikbaar zijn via telefoon

Als vrijwilliger-chauffeur beslist u volledig zelf over de invulling van uw vrijwilligerswerk. U beslist altijd of u een traject uitvoert en wanneer u beschikbaar bent voor de centrale. Als een vastgelegde rit voor u uiteindelijk toch onmogelijk blijkt, blijft een annulering mogelijk. 

Vaccinatiecentrum

De nood aan chauffeurs-vrijwilligers is momenteel hoog door de vaccincampagne tegen COVID-19. Ook als u maar sporadisch ritten kunt uitvoeren of enkel minder mobiele mensen naar Sanapolis wil helpen, zijn we u dankbaar. 

 
 
Gepubliceerd op vrijdag 12 februari 2021