naar top

Reservelijst voor snelle(re) vaccinatie 65-plussers

De Eerstelijnszone legt een reservelijst met 65-plussers aan voor het geval er personen zijn die niet komen opdagen voor een vaccin. Wie zich op de reservelijst zet, moet zich vlug naar Sanapolis kunnen begeven. Liefst binnen het uur.
Binnenkort, als de vaccinatie van het zorgpersoneel achter de rug is, ben jij als 65-plusser als volgende aan de beurt. Toch zijn er nu nog regelmatig mensen die niet komen opdagen of op het laatste moment annuleren. Zo komen er vaccins vrij die snel moeten gebruikt worden.
 
Kan jij als 65-plusser je zeer vlug naar het vaccinatiecentrum begeven (liefst binnen het uur)? Met eventueel de hulp van een familielid, buur of prikpartner? Vul dan zeker je gegevens hieronder in! Wij stellen een reservelijst samen en bellen je op van zodra er een vaccin vrijkomt. Zet je hier op de lijst: https://forms.gle/nNhd2xVopMtM7Eww6
 

Prikpartners

We beseffen dat we heel wat oudere inwoners niet bereiken met deze oproep. Daarom roepen we de online burgers op om niet-digitale inwoners in je familie-of vriendenkring of in je buurt aan te spreken over deze oproep en deze eventueel in te vullen voor hen. Je kan deze mensen ook helpen wanneer ze hun oproepingsbrief niet goed begrijpen, algemene vragen hebben of problemen hebben met mobiliteit. Dat kunnen bijvoorbeeld je buren zijn of je (groot)ouders. Word prikpartner en help deze mensen uit de nood!
 
Gepubliceerd op donderdag 11 maart 2021