naar top

Inschrijvingstermijn verlengd voor actie “Ik koop lokaal bij een winkelier van hier”

De inschrijvingstermijn voor de actie “Ik koop lokaal bij een winkelier van hier” is verlengd. U kunt zich als handelaar nog kandidaat stellen tot 15 april.

Lokaal winkelen

De actie “Ik koop lokaal bij een winkelier van hier” heeft tot doel om het grote publiek te stimuleren om bij u, de lokale handelaar, te winkelen. U staat immers altijd klaar voor uw klanten en u geeft zuurstof aan de leef- en handelskernen. Daarom verdient u een duwtje in de rug. Stad Damme is één van de 50 West-Vlaamse steden en gemeenten die meewerken aan dit project.

Inschrijvingstermijn verlengd

De inschrijvingstermijn om u als lokale handelaar in te schrijven voor de actie werd verlengd tot 15 april. Kijk op www.ikkooplokaal.be voor meer informatie. 4 Damse handelaars schreven zich reeds in, maar het mogen er beslist wat meer zijn. Wordt u de opvolger van Bakkerij Roedts?

Als u zich kandidaat stelt, aarzel niet ons hiervan op de hoogte te brengen. We helpen u graag om de actie bekend te maken bij uw klanten.

3 Fases

De actie bestaat uit drie fases: een wervingsfase, een stemmingsronde en een eindfase.

Wervingsfase

De wervingsfase loopt nog tot 15 april 2021.

Stemmingsronde

In de stemmingsronde roept u uw klanten op om met u te stoefen en op u te stemmen. Dit kan uiteraard in uw zaak, maar ook op uw sociale media. Uw naam zal vermeld worden op de website van de actie. Deze fase loopt tussen 26 april en 25 mei 2021.

Stad Damme zal de actie bekend maken via haar sociale media, op de stadswebsite, in het informatieblad en in de nieuwsbrief.

Eindfase

In de eindfase wordt de deelnemende handelaar met het hoogste aantal stemmen per gemeente de ambassadeur van zijn gemeente en maakt u kans om de ultieme provinciale ambassadeur te worden. De finale zal digitaal plaatsvinden op donderdag 17 juni 2021.

Prijzenpot

Aan de actie zijn ook prijzen verbonden voor de burger. De lokale prijs is 100 euro aan Damse cadeaubonnen die geschonken worden door het stadsbestuur. Provinciaal maken uw klanten die op u stemden kans op één van de drie “Verwenweekendjes” van Logeren in Vlaanderen.

Gepubliceerd op vrijdag 02 april 2021
Stoef en Stem 2021

Openingsuren & contact

Organisatiebeheersing, strategisch & juridisch beheer

adres
Vissersstraat 2A8340 Moerkerke (Damme)
Tel.
050 28 87 55
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina