naar top

September actie - Winkel in Damme en win

Om de lokale ondernemer te ondersteunen organiseert Stad Damme de ganse maand september de actie “Winkel in Damme en win”.

Concept

Klanten krijgen per aankoop die ze in de maand september bij één van de deelnemende ondernemers doen een deelnemingsformulier. Ze droppen dit ingevuld in de beschikbare wedstrijddoos. Na afloop van de actie worden alle deelnemingsformulieren verzameld.

Prijzenpot

De prijzenpot bestaat uit  30 goodiebags die gevuld zijn met producten geschonken door de deelnemende ondernemers en aangevuld met “stadsproducten” geschonken door het stadsbestuur. De goodiebags zijn herbruikbare shoppingtassen met het stadslogo.

1 superwinnaar vindt in zijn goodiebag ook Damse cadeaubonnen ter waarde van 250 euro. Deze worden geschonken door het stadsbestuur.

Om een aantrekkelijke prijzenpot te verzamelen doen we dus een beroep op de goodwill van de ondernemers en vragen we hen 30 producten, cadeaus of kortingsbonnen te schenken zodat er ook een aanlokkelijk item van hun zaak in elke goodiebag zit.

Kostprijs

Uw deelname kost u de prijzen die u schenkt. Alle andere kosten (promotie, invulbonnen, wedstrijddozen, brengen en afhalen materiaal) worden door het stadsbestuur betaald.

Trekking

De trekking van de prijzen heeft plaats op vrijdag 15 oktober om 20 uur in het Stadhuis van Damme.

U bent als deelnemende ondernemer van harte welkom om bij deze trekking aanwezig te zijn. Indien de dan geldende Coronamaatregelen niet toelaten dat wij elkaar ontmoeten, zal de trekking via livestream uitgezonden worden.

Deelnemen en info

U vindt alle informatie over de actie op onze stadswebsite.

Wilt u deelnemen aan onze actie? Schrijf u dan voor 15 augustus 2021 in via het inschrijvingsformulier.

Gepubliceerd op dinsdag 13 juli 2021
Winkel in Damme en win

Openingsuren & contact

Ondernemen

adres
Vissersstraat 2A8340 Damme
Tel.
050 28 87 55
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina