naar top

Word "Beloftevolle KMO van het jaar"

Unizo gaat op zoek naar West-Vlaamse kandidaten voor de titel “Beloftevolle KMO van het jaar”. Ambitie en interesse? Dien dan zeker uw kandidatuur in voor deze prestigieuze prijs.

Prestigieuze prijs

De “KMO Laureaat” is een prestigieuze prijs die weggelegd is voor de beste Vlaamse beloftevolle KMO. Het beloftevolle van uw onderneming komt tot uiting in één of meerdere aspecten van uw bedrijfsvoering: innovatie, energie & milieu, ondernemingszin, (ambitie voor) internationaal ondernemen, personeelsbeleid, financieel beleid, goed bestuur, marketing & communicatie, …

Deelnemen biedt voordelen

Door deel te nemen krijgt u via het uitgebreide netwerk van UNIZO meer naamsbekendheid. Uw klanten geven u meer vertrouwen en erkennen uw inzet als ondernemer. Uw business krijgt een extra impuls en uw medewerkers krijgen een boost in drive en spirit. En tijdens de gala uitreiking kunt u schitterend uitpakken met uw titel. Meer dan een gewoon visitekaartje voor uw zaak dus.

Stel u kandidaat

Bent u maximum vijf jaar actief in hoofdberoep, dan kunt u zich tot 12 september voor deze titel kandidaat stellen via de website van Unizo.

Iemand nomineren

Kent u een beloftevol ondernemer die net iets te bescheiden is om zelf een kandidatuur in te dienen? Dan kunt u deze persoon nomineren. Bezorg zijn of haar gegevens aan Unizo en zij nemen contact op. Ook dat kan via de website van Unizo.

Meer info

Meer informatie, het wedstrijdreglement en het wedstrijdverloop vindt u hier.

Gepubliceerd op maandag 12 juli 2021
Beloftevolle KMO

Openingsuren & contact

Dienst Socio-economische Zaken

adres
Vissersstraat 2a8340 Moerkerke (Damme)
Tel.
050 28 87 55
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina