naar top

Aanbestedingsprocedure rioleringswerken Oostkerke lopend

Eind juni werd de aanbesteding voor de tweede fase van de riolerings- en wegenwerken in Oostkerke gepubliceerd. Geïnteresseerde aannemers hebben t.e.m. 27 augustus 2021 de tijd om zich te melden. Na de evaluatie van de inschrijvingen zal het college van burgemeester en schepenen het werk toewijzen.

Het werk omvat de vernieuwing van de riolering en/of het wegdek in de Sint-Kwintensstraat, de Sint-Guthagostraat, de Processieweg, de Zuidbroekstraat, de Hoekestraat en de Monnikeredestraat. 

Na het bouwverlof dat tot en met 8 augustus loopt, werken de nuts- en communicatiebedrijven de vernieuwing van hun leidingen en kabels af. 

In de Sint-Kwintensstraat worden de werken pas hervat na de uitvoering van een plaatsbeschrijving van enkele huizen door een beëdigd landmeter in opdracht van de stad. De betrokken bewoners worden per brief op de hoogte gebracht. 

Verloop van de werken

Pas al de aannemer gekend is, kunnen afspraken worden gemaakt over de uitvoering en de fasering van de werken alsook over de plaats van de werfkeet en overige werfinrichting. 

De effectieve startdatum wordt samen met de aannemer bepaald. Deze zal ten vroegste eind september bekend zijn. De stad zal samen met de aannemer nog een informatiemoment organiseren voor de omwonenden. Dit moet toelaten om gedetailleerde informatie te verkrijgen en alle vragen te stellen. 

Gepubliceerd op vrijdag 23 juli 2021
illustratie wegenwerken

Openingsuren & contact

Communicatie & dienstverlening

adres
Vissersstraat 2A8340 Moerkerke (Damme)
Tel.
050 28 87 50

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina