naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Dialoog met de burger over de 'Wijk van de Toekomst' (kazernesite)

WVI en Stad Damme organiseren op zaterdag 23 september 2017 een eerste publieksmoment over de toekomst van de kazernesite in Sijsele. Beide partijen willen samen met het winnend ontwerpbureau in dialoog gaan met het ruime publiek over wat moet uitgroeien tot de 'Wijk van de Toekomst' in Sijsele.

De voormalige militaire basis wordt omgebouwd tot een verrassende nieuwe wijk die wonen, werken en ontspannen combineert. Het is nu tijd om die toekomst uit te tekenen. Op zaterdag 23 september 2017 organiseren WVI en het stadsbestuur daarom een publieksmoment. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen, jong en oud, meedenken.

Tussen 10 en 12 uur kan iedereen een geleid bezoek brengen aan de kazernesite (Dorpsstraat 188). Om 14 uur en om 17 uur gaan de initiatiefnemers in de podiumzaal van de Cultuurfabriek (Stationsstraat 22) telkens een uur lang in dialoog met het publiek over wat er op tafel ligt bij het bepalen van de toekomst van de nieuwe wijk. De bezoekers krijgen er info over de eerste visie en de aanpak van de ontwerper in verband met de herontwikkeling van de site. Iedereen kan zijn mening geven. Stel je vragen aan de deskundigen, bekijk de plannen en geef jouw ideeën mee voor de herontwikkeling.

De toegang is vrij en inschrijven hoeft niet.

Gepubliceerd op vrijdag 01 september 2017
Luchtbeeld kazernesite Sijsele

Openingsuren & contact

Dienst Grondgebiedszaken

adres
Vissersstraat 2A8340 Moerkerke (Damme)
Tel.
050 28 87 65
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina