naar top

Vacature Technisch Beambte - contractueel E1-E3 - Voltijds

Het lokaal bestuur zoekt een technisch beambte voor een brede waaier aan klussen zoals het onderhoud van wegen en groen, logistieke steun aan de elektricien, loodgieter of schrijnwerker, schilder, hulp bij uitvaarten, bijstand aan kringlooppark, ondersteuning bij evenementen,...

Stad Damme is een landelijke, historische en toeristische stad met 11.000 inwoners in acht woonkernen. Je zorgt in team mee voor het imago van een nette en onderhouden stad.

Voorwaarden: 

  • Je levert ordelijk en kwalitatief werk in team of zelfstandig.
  • Je hebt oog voor veiligheid.
  • Je bent plichtsbewust en toont grote inzet.
  • Je bent bereid om op verschillende plaatsen in Damme te werken.
  • Je beschikt bij voorkeur over een rijbewijs B.

Aanbod:

We bieden een job aan in een aangename omgeving met een minimum brutomaandsalaris van € 1 922,35 en extralegale voordelen zoals een gratis hospitalisatieverzekering voor het hele gezin, maaltijdcheques van € 8 / gewerkte dag, eco- cheques max. €200 / jaar, tweede pensioenpijler, fietsvergoeding van € 0.24 / km en jaarlijks 32 verlofdagen en 14 feestdagen.

Solliciteren:

Stuur ten laatste op 24 september 2021 een e-mail of brief met je motivatie, je C.V., een uittreksel uit het strafregister (mod.595) naar personeelsdienst@damme.be of Stad Damme (personeelsdienst), Brouwerijstraat 4, 8340 Damme. 

Gepubliceerd op dinsdag 07 september 2021
Damme vacature

Openingsuren & contact

Personeel & organisatie

adres
Brouwerijstraat 4 8340 Sijsele (Damme)
Tel.
050 67 28 40 & vragen naar personeelsdienst

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina