naar top

'Hinderpremie openbare werken’ communiceert via e-Box Enterprise

Voortaan zal de communicatie over de ‘Hinderpremie openbare werken’ via de e-Box Enterprise verlopen. Dit is de digitale brievenbus voor overheidscommunicatie aan ondernemingen.

Hinderpremie openbare werken

Zelfstandigen en kleine ondernemingen met maximum 9 werknemers die ernstige hinder ondervinden van wegenwerken in de nabijheid van hun onderneming, krijgen een hinderpremie van 2 000 euro. Deze premie wordt automatisch toegekend op basis van de locatie van de werken. De toekenning gebruikt het ondernemingsnummer uit de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en verloopt daarom nog per brief.

e-Box Enterprise

Deze e-Box is een beveiligde mailbox die alle officiële communicatie tussen de overheidsinstellingen en de ondernemingen centraliseert. Deze elektronische brievenbus maakt een eind aan de papierstapel en zorgt voor efficiënte, snelle en veilige communicatie. Ondernemers ontvangen via de e-Box Enterprise documenten en berichten en kunnen er rechtstreeks antwoorden versturen.

e-Box activeren

Is uw e-Box nog niet geactiveerd, doe dit dan snel. 73% van de Belgische ondernemingen gebruikt deze mailbox al. Log als wettelijk vertegenwoordiger in op het e-loketondernemers.be en activeer uw e-box vanop het dashboard. Het e-loketondernemers.be is een centraal platform waar u op één plaats een overzicht vindt van subsidies, erkenningen, vergunningen, … over de verschillende Vlaamse agentschappen en steden en gemeenten. U kunt er uw aanvragen doen en ze opvolgen.

Eens uw e-Box geactiveerd is, stelt u in dat u uw overheidscommunicatie voortaan uitsluitend digitaal wil ontvangen. U krijgt steeds een melding van een nieuwe boodschap op het e-mailadres dat u bij de activatie doorgaf. Ook in het e-loketondernemers.be zal u zien dat er nieuwe berichten voor u zijn.

Zolang uw e-Box niet geactiveerd is, krijgt u uw communicatie nog op papier.

Gepubliceerd op maandag 10 januari 2022
e-mailpost

Openingsuren & contact

Ondernemen

adres
Vissersstraat 2A8340 Damme
Tel.
050 28 87 55
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina