naar top

Winkel in Damme en win 2022

Het stadsbestuur organiseert dit jaar opnieuw de actie Winkel in Damme en win. De actie zal plaatsvinden van 15 september tot en met 15 oktober 2022.

Uitgangspunt

Om de lokale ondernemer te steunen organiseerde Stad Damme in 2021 de actie “Winkel in Damme en Win”. Met deze actie kregen de lokale handelaars en ondernemers extra zichtbaarheid en werden de burgers gestimuleerd om lokaal aan te kopen. De actie werd goed onthaald. Het college van burgemeester en schepenen besliste op 20 april 2022 om de actie mits een paar aanpassingen in 2022 te hernemen.

Concept

Klanten die een aankoop doen bij de deelnemende ondernemers, krijgen per aankoop een deelnemingsformulier. Ze droppen dit ingevuld in de beschikbare wedstrijddozen. Hoe vaker men een aankoop doet, hoe meer kans men maakt om te winnen. Een inwoner mag zoveel deelnemingsformulieren invullen als hij wil en bij verschillende deelnemende ondernemers, maar hij kan maar één prijs winnen.

Na afloop van de actie worden alle deelnemingsformulieren verzameld en worden 30 winnaars getrokken.

Timing

De actie loopt van 15 september tot en met 15 oktober 2022. Op advies van enkele ondernemers werd de periode 2 weken verlaat. Zo vallen de kermissen van Sijsele (4de weekend van september) en Moerkerke (2de weekend van oktober) en het Weekend van de Klant van Unizo (1ste weekend van oktober) binnen de actiemaand.

Prijzenpot

De prijzenpot zal net zoals in 2021 bestaan uit 30 goodiebags die gevuld zijn met handelswaren, bestedingsbonnen en flyers (bij voorkeur gelinkt aan een korting) van lokale ondernemers. De pakketten worden door het stadsbestuur aangevuld met stadsproducten en attenties. De stad schenkt tevens de hoofdprijs: 1 superwinnaar vindt in zijn/haar goodiebag ook Damse cadeaubonnen ter waarde van 250 euro. De goodiebag is een herbruikbare shoppingtas met het stadslogo.

Aanmelden

Zich aanmelden om als Damse ondernemer deel te nemen aan de actie kan nu nog niet. De Damse ondernemers zullen eind juni/begin juli nog meer informatie ontvangen. Vanaf dat moment zal het aanmeldformulier beschikbaar zijn op de stadswebsite.

Gepubliceerd op dinsdag 17 mei 2022
Winkel in Damme en win

Openingsuren & contact

Ondernemen

adres
Vissersstraat 2A8340 Damme
Tel.
050 28 87 55
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina