naar top

Winkel in Damme en maak kans op mooie prijzen

Van 15 september tot 15 oktober maak je weer kans op mooie prijzen als je lokaal winkelt. Voor het derde jaar op rij organiseert Stad Damme de actie ‘Winkel in Damme en WIN’.

Concept

Het concept van de wedstrijd is eenvoudig. Voor elke aankoop die je doet bij één van de deelnemende ondernemers, ontvang je een deelnemingsformulier. Op dit formulier vul je je gegevens in. Daarna deponeer je het in één van de beschikbare wedstrijddozen. Zo maak je kans op een prijs.

Je kan onbeperkt deelnemen aan de actie. Elke aankoop levert een invulbon op. Hoe meer je lokaal winkelt, hoe meer invulbonnen je kan deponeren, waarmee je natuurlijk je kans om te winnen vergroot. Je maakt wel maximaal kans op één prijs.

Prijzenpot

Net als vorig jaar is de hoofdprijs € 250 aan Damse cadeaubonnen. Dat zijn waardebonnen waarmee je aankopen kan doen bij deelnemende handelaars in Damme.
Daarnaast verloot het stadsbestuur onder de deelnemers 30 geschenktassen. Deze herbruikbare winkeltassen worden gevuld met producten geschonken door het stadsbestuur en de lokale ondernemers die deelnemen aan de actie.

Zo steekt het stadsbestuur in elke tas onder meer een filmticket voor de Cultuurfabriek, een wandel- of fietsroutekaart, een Damse cadeaubon ter waarde van € 10 en een koffiemok met een West-Vlaams opschrift.

Uitreiking

De bekendmaking van de winnaars volgt op 26 oktober 2023, zij worden door het stadsbestuur uitgenodigd om hun prijs in ontvangst te nemen.
Vorig jaar werden 11.000 formulieren ingediend.

Ontdek de volledige lijst van deelnemende ondernemers op damme.be/winkelindamme2023

Gepubliceerd op vrijdag 01 september 2023