naar top

Winkel in Damme en win

Wie vanaf 15 september bij Damse handelaars winkelt, maakt een maand lang bij elke winkelbeurt kans op een winkeltas vol mooie prijzen, geschonken door lokale handelaars. Iedereen kan onbeperkt deelnemen aan de actie. De actie loopt tot 15 oktober. Eind oktober volgt de winnaarstrekking.

Concept

Wie tussen 15 september en 15 oktober koopt bij deelnemende handelaars krijgt een deelnemingsformulier. Dat bezorgt u ingevuld in de beschikbare wedstrijddoos en maakt u kans op één van de 30 'goodiebags'. U mag zo vaak deelnemen als u wil, maar kunt maar één prijs winnen. Het maakt niet uit waar u uw invulbonnen in de wedstrijddoos steekt. Na afloop van de actie en voor de trekking worden alle deelnemingsformulieren samengevoegd.

Prijzenpot

De prijzenpot bestaat uit 30 tassen waarvan 1 met een superprijs van 250 euro aan Damse cadeaubonnen, geschonken door Stad Damme.

In de winkeltassen zitten prijzen geschonken door de lokale ondernemers.

Elke 'goodiebag' wordt door Stad Damme aangevuld met attenties: een Damse cadeaubon van 10 euro, een fiets- of wandelkaart, een filmticket voor een film naar keuze in de Cultuurfabriek seizoen 2022-2023, een rol PMD-zakken, een brochure met de Damse thuisverkopers, een fles cava, een flesje water met een smaakje, een documentenmap, koffiemok.

Trekking winnaars

Voor de trekking worden de deelnemingsformulieren van alle dozen samengevoegd. De winnaars worden getrokken op een informeel moment. Als winnaar wordt u persoonlijk verwittigd en uitgenodigd naar het overhandigingsmoment op donderdagavond 27 oktober in het Stadhuis in Damme.

Ontdek de volledige lijst van deelnemende ondernemers op damme.be/winkelindamme2022

Gepubliceerd op maandag 19 september 2022