naar top

Werken aan de nutleidingen in de Veldstraat en Stationsstraat

In de buurt van het kruispunt Veldstraat/Stationsstraat wordt vanaf maandag 17 april gewerkt aan de nutsleidingen. Het verkeer moet tijdelijk beurtelings over 1 rijstrook passeren. Er wordt geen onderbreking van het water- en elektriciteitsnet verwacht.

De panden blijven altijd te voet bereikbaar. Gedurende de werken zullen opritten of garages tussen 7 en 16 uur niet toegankelijk zijn. De aannemer zal de bewoners tijdig verwittigen. 

De werken worden in fasen uitgevoerd: 

Fase 1: Veldstraat richting Brugge tussen huisnummers 38 en 86

Fase 1 start op maandag 17 april en duurt bij gunstige weersomstandigheden tot vrijdag 29 april 2023. Het verkeer kan door tijdens de volledige duur van deze fase.

Fase 2: Stationsstraat tussen huisnummer 116 en 130

Fase 2 start na fase 1. Dat is voorzien op maandag 2 mei en duurt bij gunstige weersomstandigheden tot woensdag 26 mei 2023. Tijdens deze fase zal er twee keer kort beurtelings passeren op 1 rijvak gelden in de straat. De Stationsstraat wordt nooit volledig afgesloten voor doorgaand verkeer.

De aansluiting van de Veldstraat met de Stationsstraat wordt wel een dag afgesloten ter hoogte van huisnummer 36A. Verkeer komende vanuit de Veldstraat (kant Maldegem) naar de Stationsstraat en omgekeerd kan die dag niet door. Doorgaand verkeer in de Stationsstraat blijft mogelijk. De Veldstraat richting Brugge blijft bereikbaar vanuit de Stationsstraat. Deze datum is afhankelijk van de vooruitgang van de werken. We informeren u hierover later opnieuw.

Hou er rekening mee dat de parkeerplaatsen ter hoogte van het kruispunt tijdelijk onbruikbaar zullen zijn in deze fase. De aannemer probeert de impact te beperken.

Fase 3: Veldstraat richting Maldegem tussen huisnummers 22 en 36A

Fase 3 start na fase 2. Dat is voorzien op dinsdag 30 mei en duurt bij gunstige weersomstandigheden tot vrijdag 16 juni 2023. Het verkeer kan door voor de volledige duur van de werken.

De werken zullen per werf enkele dagen duren.

Gepubliceerd op woensdag 29 maart 2023
Kaart met werfzones

Openingsuren & contact

Communicatie & dienstverlening

adres
Vissersstraat 2A8340 Moerkerke (Damme)
Tel.
050 28 87 50
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina