naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Wegen- en rioleringswerken in de Burgstraat

In de Burgstraat worden tot half juli wegen- en rioleringswerken uitgevoerd in opdracht van Stad Damme en TMVW-Aquario. De werken worden uitgevoerd door Aannemingen Cochuyt-De Smet bvba en mogen 80 werkdagen duren.

De Burgstraat krijgt een gelijkaardig uitzicht als de andere woonerfstraten in Damme-centrum. De straat krijgt na de aanleg van een nieuwe riolering een wegdek van gevel tot gevel. In het midden van de rijweg komt er een greppel voor de afvoer van het regenwater. 

Fasering

  1. Kerkplein (gepland tussen 5 en 30 maart)
  2. Burgstraat tussen het kerkplein en de poort van de parking van het rusthuis.
    (voorlopig gepland vanaf 9 april tot en met 22 juni)
  3. Burgstraat tussen de poort van de parking van het rusthuis en de Kerkstraat
    (voorlopig gepland van 28 mei tot en met 13 juli)
  4. Tijdens deze fase wordt de toegelaten rijrichting in de Kattestraat van de Kerkstraat naar de Sint-Jansstraat.

Toegankelijkheid woningen

Binnen de werfzone is geen autoverkeer toegelaten. De aannemer garandeert dat alle woningen altijd te voet bereikbaar zullen zijn. Heeft u moeilijkheden om u te verplaatsen? Laat het ons weten. We zoeken dan samen een oplossing. Garages en opritten kunnen enkele dagen niet bruikbaar zijn. De aannemer zal de bewoners tijdig verwittigen. 

Huisvuilophaling

De huisvuilophaalwagen zal tijdens de werken niet elke woning afzonderlijk kunnen bedienen. We vragen om op ophaaldagen het huisvuil aan te bieden bij de bordjes 'afvalophaalpunt' ter hoogte van de kruispunten. Deze bordjes kunnen met de voortgang van de werken van plaats veranderen. 

Gepubliceerd op vrijdag 16 februari 2018