naar top

Opstart lokaal dienstencentrum 'De Brouwerij'

Met het lokaal dienstencentrum ‘De Brouwerij’ heeft Stad Damme er sinds 12 mei 2023 een plek bij waar iedereen terecht kan voor elke vorm van hulp- en ondersteuningsvragen maar vooral een plek voor ontmoeting en verbinding. Ook extra helpende handen en ideetjes zijn er altijd welkom.

Dus heb je het even moeilijk, een vraag over opvang voor je kinderen, hulp nodig in huis, ben je  eenzaam of spring je gewoon eens binnen voor een kop koffie en/of een fijne babbel... In het lokaal dienstencentrum (LDC) word je steeds met open armen ontvangen en/of begeleid naar de meest geschikte oplossing. In het begin zal het zeker nog wat zoeken zijn maar leven in ‘De Brouwerij’ wordt verzekerd!

Centrumleider Nele Debbaut en gastvrouw Nancy Vandevoorde willen samen het centrum vorm geven, een vaste plek en waarde creëren maar extra helpende handen en ideetjes zijn er ook altijd welkom. Dus kom je het team versterken van de cafetariawerking of heb je eerder talent dat je graag met anderen wil delen waar een activiteit kan rond worden georganiseerd? Laat dan zeker van je horen.

Meer info www.damme.be/debrouwerij

Gepubliceerd op dinsdag 16 mei 2023
Opening lokaal dienstencentrum 'De Brouwerij' - 12 mei 2023

Openingsuren & contact

Dienstencentrum De Brouwerij

adres
Brouwerijstraat 28340 Sijsele
Tel.
050 67 28 43

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina