naar top

SPORT MEE pakt uit met nieuw campagnebeeld en gratis proefweek

Stad Damme geeft haar SPORT MEE-aanbod een extra boost met een nieuwe communicatiecampagne. Iedereen vanaf 18 jaar op weekdagen in groep, ongedwongen en op eigen tempo dicht bij huis of werk, zonder een vast engagement, te doen bewegen en sporten is het doel.

Dankzij het divers aanbod aan sporten houden we lichaam en geest fit. Op maandag is er overdag dynamische yoga en zwemmen, ?s avonds staat de wekelijkse stepaerobics gepland. Op dinsdag kan iedereen deelnemen aan de omnisport en revalidatieyoga en op woensdag is er het rijkelijk aanbod met rugschool, omnisport g-sport, wandel je fit en bootcamp. Op donderdag kunnen sporters zich dan weer uitleven tijdens de aerobics en helemaal tot rust komen tijdens een les tai chi. We sluiten de week op vrijdag af met yoga.

Sporten waar en wanneer het die week uit komt, zonder vooraf in te schrijven is binnen dit aanbod mogelijk in Sijsele en Moerkerke. De zwemlessen gaan door in het Interbad in Sint-Kruis. Vooral het op eigen tempo samen sporten en bewegen spreekt zowel de startende als geoefende sporters aan. De lesgevers demonstreren telkens oefeningen die tijdens de uitvoering kunnen worden aangepast naar een meer of minder intensieve versie. Ook de vrijblijvendheid is een enorm grote troef want je kan aan elke activiteit deelnemen om kennis te maken met een sport. Werk je bijvoorbeeld in een ploegsysteem dan kan je de ene week in de voormiddag meedoen en de andere in de namiddag.

Op de campagnebeelden staan deze keer de deelnemers zelf. Zo wil de stad de betrokkenheid met haar doelpubliek vergroten.

Kom proberen tijdens de gratis proefweek

Stad Damme trapt het nieuw seizoen af op maandag 11 september. Tot en met vrijdag 15 september kan iedereen gratis proberen. Wie overtuigd is, koopt achteraf een 10-beurtenkaart voor 25 euro aan de UiTbalie of ter plaatse bij de sporttoezichter. UiTPAS-houders kunnen per beurt, punten sparen en genieten van extra voordelen en/of kortingen.

Meer info

www.damme.be/sportmee

Gepubliceerd op woensdag 30 augustus 2023
SPORT MEE in Damme

Openingsuren & contact

UiTbalie @ Cultuurfabriek

adres
Stationsstraat 228340 Sijsele (Damme)
Tel.
050 28 84 55

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina