naar top

De Woonwinkel ontzorgt je tijdens je energierenovatie

De Woonwinkel krijgt veel vragen over de betrouwbaarheid van aannemers, standaardoffertes en technische ondersteuning. Daarom maakte ze een lijst op van aannemers die ze aanbeveelt voor energieverbouwingen.

Renoveren brengt veel zorgen met zich mee. Maar je staat er niet alleen voor. De Woonwinkel kan je ondersteuning bieden van bij het begin. Via het ontzorgingstraject word je tijdens je renovatie volledig ondersteund door de energiecoach. Hij geeft voor de renovatie tips over wat je kan verbeteren, helpt bij de offertevraag en controleert tijdens de werken of alles naar wens verloopt.

Nadat de werken afgerond zijn en de factuur van de aannemer betaald, helpt De Woonwinkel je via het loket om de nodige premies aan te vragen voor de uitgevoerde werken. Op die manier ben je tijdens het volledige traject van je renovatie ontzorgd.

Dit soort advies en begeleiding van de energiecoach is enkel mogelijk door goede afspraken met de aannemer die de werken uitvoert. Daarom startte De Woonwinkel een aannemerspool. Hierin zitten alle aannemers die actief samenwerken met de energiecoach en het reglement voor deelname hebben ondertekend.

Renoveren?

Ga je renoveren en wil je graag een gratis huisbezoek van de energiecoach? Contacteer De Woonwinkel. Is de ondersteunde rol van de energiecoach niet nodig tijdens je werken? Dan kan je alsnog beroep doen op de lijst van vertrouwde aannemers. Je vindt deze lijst op de website van De Woonwinkel.

Aannemers die zelf deel willen uitmaken van de aannemerspool van De Woonwinkel kunnen contact opnemen voor een afspraak.

Gepubliceerd op maandag 04 september 2023
Illustratie verbouwen

Openingsuren & contact

De Woonwinkel

adres
Brouwerijstraat 48340 Sijsele (Damme)
Tel.
050 25 01 38
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina