naar top

Ruilboetiek vanaf nu in Dorpsstraat Sijsele

De Ruilboetiek is verhuisd naar een grotere locatie. De vorige locatie in het Sociaal Huis was te krap geworden door het grote succes van het concept. Daarom verhuisde de boetiek naar het vroegere gemeentehuis in Sijsele.

De Ruilboetiek werd opgericht in januari 2020 als antwoord op een maatschappij waarin heel wat kledij en speelgoed weggesmeten wordt. In de boetiek kunnen gezinnen voor hun kinderen kledij en speelgoed inruilen voor andere exemplaren. Dat concept sloeg snel aan, want al na twee maanden moest De Ruilboetiek een eerste keer verhuizen, van de ontspanningsruimte van Oranje vzw naar het Sociaal Huis.

Ook die locatie is nu al enige maanden erg krap geworden. Daarom zochten we naar een oplossing. Die werd gevonden in het oude gemeentehuis, Dorpsstraat 122. “We zijn erg tevreden dat we van het stadsbestuur een grotere locatie ter beschikking krijgen op wandelafstand van onze huidige stek”, vertellen de dames van De Ruilboetiek. “Het zal ervoor zorgen dat we nog meer gezinnen kunnen helpen in hun zoektocht naar gepaste kledij.”

De eerste dag waarop je terug kan ruilen op de nieuwe locatie is vrijdag 22 maart. De Ruilboetiek is vanaf dan terug elke vrijdag open van 9 tot 16 uur en elke eerste woensdag van de maand van 13 tot 16 uur.

Meer info

Gepubliceerd op vrijdag 22 maart 2024
De dames van de Ruilboetiek

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina