naar top

Vanaf mei 2024 start aanbod opleidingen digitale vaardigheden i.s.m. Digibank

Heb je moeite met het instellen van je smartphone? Vind je het lastig om veilig te surfen op het internet of weet je niet goed hoe je online moet communiceren? Vanaf mei 2024 starten de opleidingen rond digitale (basis)vaardigheden in het kader van het project Digibanken.

De opleidingen bieden een laagdrempelige manier om je digitale vaardigheden te verbeteren. Gedurende drie uur per sessie krijg je praktische tips en hulp om je weg te vinden in de digitale wereld. Er is koffie en een gebakje voor 2 euro!

Of je nu al iets kan of een absolute beginner bent, iedereen is welkom. Breng je eigen smartphone of tablet mee, en we gaan samen aan de slag. Mocht je zelf geen eigen toestel hebben, dan zorgen wij voor een tablet die je tijdens de sessie kunt gebruiken.

Wil je meer weten of inschrijven voor één of meerdere sessies van de opleidingen? Klik hier voor het overzicht beschikbare data per onderwerp. Inschrijven doe je via het Lokaal Dienstencentrum De Brouwerij, persoonlijk in Brouwerijstraat 2 in Sijsele, telefonisch op de nummers 0472 01 78 55 of 050 67 28 59 of stuur een e-mail naar ldc.debrouwerij@wzvdestek.be.

We hopen je te mogen verwelkomen tijdens onze opleidingen en kijken ernaar uit om samen aan je digitale vaardigheden te werken!

Overzicht aanbod

Aanbod vanaf voorjaar 2024

  • Hoe stel ik mijn smartphone in?
  • Hoe surf ik veilig op het internet?
  • Hoe communiceer ik online?

Aanbod vanaf najaar 2024

  • Hoe kan ik online plannen en registreren?
  • Hoe ga ik online om met geldzaken?

Meer over Digibank, Digipunten & Digihelpers

www.damme.be/digipunt
Gepubliceerd op donderdag 25 april 2024
Digitale opleidingen Digibank

Openingsuren & contact

Lokaal dientencentrum De Brouwerij

adres
Brouwerijstraat 28340 Sijsele
Tel.
050 67 28 59 | 0472 01 78 55
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina