naar top

Wil je zeker zijn van een plaatsje @creatieve ateliers

Bruist jouw creativiteit ook? Schrijf je nu in, enkele ateliers zijn reeds volzet. In onze ateliers kunnen zowel jong als oud terecht voor kunst, theater, muziek en dans. Vanaf het schooljaar 2024-2025 gaat het stadsbestuur voor muziek en dans een samenwerking aan met twee nieuwe externe partners.

Wij bundelen hier voor jou alvast de mogelijkheden. Hoe inschrijven en meer info vind je terug op www.damme.be/creatieveateliers. Er zijn reeds enkele ateliers volzet dus snel inschrijven is de boodschap.

Kunst- & theateratelier

Laat je fantasie de vrije loop en ontdek diverse technieken en de mogelijkheden van uiteenlopende materialen onder begeleiding van onze ervaren lesgeefster in het kunstatelier. In het theateratelier leer je jezelf uitdrukken op het podium, duidelijk en krachtig spreken en je eigen inspiratie omzetten in indrukwekkende beelden. Daarnaast maak je kennis met verschillende theatervormen. Beide ateliers vinden plaats in de Cultuurfabriek in Sijsele.

Muziekatelier i.s.m. Brugs Conservatorium

Voor muziek kun je terecht bij het stedelijk Brugs Conservatorium, geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar tot volwassenen. De muziekateliers vinden plaats in het O.C. Rostune in Sijsele.

Dansatelier i.s.m. Pao Dance

Voor danslessen werken we samen met de privé dansstudio Pao Dance, die een breed aanbod aan lessen biedt voor iedereen vanaf de tweede kleuterklas tot volwassenen. De dansateliers vinden plaats in de podiumzaal van de Cultuurfabriek in Sijsele.

Gepubliceerd op maandag 01 juli 2024
Creatieve ateliers 2425

Openingsuren & contact

UiTbalie @ Cultuurfabriek

adres
Stationsstraat 228340 Sijsele (Damme)
Tel.
050 28 84 55

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina