naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Affichecampagne 'Graag Traag - Ook jij!'

Het stadsbestuur organiseert een affichecampagne om bestuurders aan te zetten om de maximumsnelheid te respecteren. De campagne is het sluitstuk van een reeks maatregelen die het stadsbestuur nam om het woon-school- en woon-werkverkeer bij de start van het nieuwe schooljaar veiliger te maken.

Stad Damme investeert continu in meer verkeersveilige infrastructuur zoals wegversmallingen, verkeersplateau’s, asverschuivingen en verhoogde fietspaden maar zonder medewerking van alle weggebruikers staan het nergens. Daarom roept het stadsbestuur iedereen op om de maximumsnelheid te respecteren en zijn of haar gedrag aan te passen aan de verkeerssituatie van het moment.

Gratis raamaffiches

In de stedelijke gebouwen zijn gratis raamaffiches (A4 & A3) verkrijgbaar met de boodschap Graag traag – Ook jij! Iedereen mag ze aan zijn venster hangen. Zo worden de weggebruikers op meerdere plaatsen op hun verantwoordelijkheid gewezen.

Enkele jaren geleden hield Stad Damme al een gelijkaardige affichecampagne in de strijd tegen hondenpoep op straat. Vooral in straten waar de problematiek acuut bleek, werden de affiches gehangen. De stad hoopt met de snelheidscampagne op een gelijkaardig effect.

 
Gepubliceerd op maandag 03 september 2018
Affiche Graag Traag - Ook jij!

Openingsuren & contact

Communicatiedienst

adres
Vissersstraat 2A8340 Moerkerke (Damme)
Tel.
050 28 87 50

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina