Weekend van de Damse Amateurkunsten 2019

Dit jaar organiseren we een Weekend van de Damse Amateurkunsten. 

Met elke dag een andere "amateurkunst" in de kijker.

Vrijdag 26 april 2019

We nemen deel aan Lokale Helden, het grootste muziekfeest van Vlaanderen en Brussel georganiseerd door Poppunt. Het stadsbestuur organiseert gratis optredens in de Cultuurfabriek onder de titel VerDammt Kabaal!
Wil jij, je band, of iemand die je kent graag eens optreden in de knappe zaal van de Cultuurfabriek in Sijsele? Dat kan! Daarbij worden de optredens op een professionele manier opgenomen, zodat je nadien van ons bruikbaar opnamemateriaal krijgt.  

Zaterdag 27 april 2019

Dans, beweeg, kijk, geniet, proef en doe mee! Stad Damme zet ook dit jaar met veel enthousiasme de schouders onder de, ondertussen, vierde editie van de Dag van de Dans die plaatsvindt op zaterdag 27 april 2019 in Vlaanderen en in Brussel. Ook dit jaar willen we een heel breed publiek laten proeven van hedendaagse dans en beweging. Stèl : je bent een fervent hiphopper, poweryogi, countrydanser, salsaliefhebber, rolstoeldanser, buikdans, Tai  chi beoefenaar ? De Cultuurfabriek biedt jou de ruimte om dmv een workshop, een open repetitie, een try-out, wie weet een voorstelling, een dansfilm,… jou het beste van jezelf te geven. De podiumzaal, kleedkamers, tribune staan voor jou ter beschikking. Neem nu contact op als je popelt om jouw beste beentje voor te zetten! 

Zondag 28 april 2019

We organiseren een kunstmarkt rond de Cultuurfabriek. Lokaal artistiek beeldend talent zetten we in de kijker. Een demonstratie, workshop, expositie? Alles kan en mag en je hebt de mogelijkheid als kunstenaar eigen werk te koop aan te bieden. Reserveer nu jouw plaats  in de zon op deze markt! 

Interesse om deel te nemen? Laat het ons zeker weten.

 

 

Openingsuren & contact

UiTbalie @ Cultuurfabriek

adres
Stationsstraat 228340 Sijsele (Damme)
Tel.
050 28 84 55

Deel deze pagina