naar top

Winkel op onze markten en maak kans op mooie prijzen

Naar goede gewoonte is april de Maand van de Markt. Een hele maand lang maak je kans op mooie prijzen wanneer je onze markten bezoekt.

De hoofdprijs? Niets minder dan een vakantiecheque ter waarde van € 300, geschonken door het stadsbestuur. Maar je maakt ook kans op prijzen geschonken door de marktkramers. Ook de Provincie West-Vlaanderen verloot een cadeaubon van Lekkere Westen Chefs ter waarde van € 100.

Deelnemen

Je neemt deel wanneer je een aankoop doet bij een marktkramer. Hij of zij geeft je een bon met een unieke code die je kan ingeven op de website van Maand van de Markt. Zo speel je niet enkel mee voor de lokale prijzen maar ook voor de cadeaubon van de provincie.

Niet te vinden voor de digitale manier van meespelen? Geen zorgen! Je kan ook je bon deponeren in een collectebus op de wekelijkse markt. Je speelt dan enkel mee voor de lokale prijzen, niet voor de cadeaubon van de provincie.

Prijsuitreiking

De hele maand april maak je kans op prijzen. Op het einde van de maand worden alle deelnames verzameld en worden de winnaars gekozen. Zij worden door het stadsbestuur verwittigd.

Meer info over de wekelijkse markten

Gepubliceerd op donderdag 21 maart 2024
Campagnebeeld

Openingsuren & contact

Ondernemen

adres
Vissersstraat 2A8340 Damme
Tel.
050 28 87 49

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina