Digipunten

In een Digipunt staat een Digihelper klaar om je op weg te helpen bij het gebruik van een smartphone, computer of tablet. Met plezier wordt er zelfs even samen geoefend. Heb je geen eigen toestel dan is het zelfs mogelijk om er gratis materiaal te ontlenen. Iedereen met vragen is er dus welkom. En dat zonder afspraak en ook volledig gratis.

Elke week vind je een Digipunt op volgende locaties

  • Woensdag van 10 tot 12 uur in Sociaal Huis in Sijsele
  • Donderdag van 10 tot 12 uur in Bibliotheek Sijsele
  • Donderdag van 16 tot 18 uur in Administratief Centrum Moerkerke

Pols vooraf of we open zijn

Elke Digihelper doet dit als vrijwilliger. Dit kan er wel voor zorgen dat een Digipunt soms ook onverwacht gesloten kan zijn bij ziekte of overmacht. Wil je toch graag zekerheid van opening, neem dan even op voorhand telefonisch contact met ons op.

Opleidingen

Het Digipunt biedt zelf basisopleidingen aan voor het gebruik van een laptop of smartphone. Tijdens deze momenten leer je bijvoorbeeld iets opzoeken op het internet, een ticket voor de bus of een concert bestellen, de digitale toegangsleutel Itsme gebruiken of online bankieren. Het komende aanbod aan opleidingen vind je hier.

Uitleendienst

Wie zelf geen computer of tablet heeft kan bij het Digipunt terecht om 3 maanden lang een toestel te ontlenen om te oefenen.

Dit is een initiatief van de Vlaamse Overheid

Digibanken Vlaanderen

Illustratie Digipunt

Openingsuren & contact

Digipunt Bibliotheek Sijsele

adres
Eikelberg 18340 Damme
Tel.
050 37 09 40

Digipunt Sociaal Huis

adres
Brouwerijstraat 48340 Damme
Tel.
050 67 28 40

Digipunt Administratief Centrum Moerkerke

adres
Vissersstraat 2A8340 Damme
Tel.
050 28 87 30

Deel deze pagina