Opleiding digitale vaardigheden | Hoe stel ik mijn smartphone in?

Heb je wat extra hulp nodig met jouw smartphone of tablet? Wij leren jou enkele basisvaardigheden aan zoals hoe apps te installeren op je toestel, instellingen aanpassen, wachtwoordbeheer en hoe gebruik maken van wifi en het mobiel internet. Breng jouw eigen smartphone of tablet mee en we gaan samen aan de slag. Beschik je zelf niet over een eigen toestel? Geen probleem, tijdens de ...

Wanneer

  • ma 06 mei 24
    van 09.00 u tot 12.00 u
  • ma 06 mei 24
    van 13.30 u tot 16.30 u

Prijs

€ 2,00

Waar

naam
LDC De Brouwerij
adres
Brouwerijstraat 28340 Sijsele (Damme)

Tickets

Telefoon
0472 01 78 55
e-mail
ldc.debrouwerij@wzvdestek.be

Contact

Telefoon
0472 01 78 55
Telefoon
050 67 28 59
e-mail
ldc.debrouwerij@wzvdestek.be

Info

Heb je wat extra hulp nodig met jouw smartphone of tablet? Wij leren jou enkele basisvaardigheden aan zoals hoe apps te installeren op je toestel, instellingen aanpassen, wachtwoordbeheer en hoe gebruik maken van wifi en het mobiel internet.


Breng jouw eigen smartphone of tablet mee en we gaan samen aan de slag. Beschik je zelf niet over een eigen toestel? Geen probleem, tijdens de opleidingen kan je gebruik maken van een tablet.


Je hoeft niet alle sessies te volgen. Je schrijft je in per lesmoment via het Lokaal Dienstencentrum De Brouwerij. Ontdek hier steeds de nieuwe data die beschikbaar komen rond dit onderwerp.


De kostprijs van 1 sessie is 2 euro voor 3 uur les, koffie en een gebakje.


Deze opleidingen zijn in samenwerking met het Lokaal Dienstencentrum De Brouwerij en kaderen binnen het project Digibanken. Ontdek onze andere opleidingen en meer info over dit project op onze website www.damme.be/digipunt