Maïsterplan: Glamping, Doolhof & Events

Beleef een zalige zomer in Maïsterplan! Verdwaal elke dag in ons gigantisch maïsdoolhof, beleef een magische nacht in onze glamping middenin de maïs, ga op avontuur in de Damse polders of schuif aan aan onze oogsttafel voor een heerlijke BBQ! Er valt opnieuw zoveel te beleven in Maïsterplan deze zomer! ?? Verdwaal in ons zes-voetbalvelden-grote maïsdoolhof! Het doolhof is elke dag o...

Wanneer

 • ma 01 jul 24
  -
  za 31 aug 24
  maandag
  van 11u. tot 22u.
  dinsdag
  van 11u. tot 22u.
  woensdag
  van 11u. tot 22u.
  donderdag
  van 11u. tot 22u.
  vrijdag
  van 11u. tot 22u.
  zaterdag
  van 11u. tot 22u.
  zondag
  van 11u. tot 22u.

Prijs

€ 7,00 (Doolhof + 12 - 10,00 euro)

Waar

naam
Maïsterplan: Glamping, Doolhof & Events
adres
Zuiddijk 148340 Damme

Info

Beleef een zalige zomer in Maïsterplan! Verdwaal elke dag in ons gigantisch maïsdoolhof, beleef een magische nacht in onze glamping middenin de maïs, ga op avontuur in de Damse polders of schuif aan aan onze oogsttafel voor een heerlijke BBQ! Er valt opnieuw zoveel te beleven in Maïsterplan deze zomer!


?? Verdwaal in ons zes-voetbalvelden-grote maïsdoolhof! Het doolhof is elke dag open tussen 11u00 en 18u00. Plan je een bezoek aan het doolhof? Boek je bezoek via onze website om de beschikbare tijdsloten te zien.


?? Ook deze zomer kun je opnieuw komen "glampen" (glamoureus kamperen) in Maïsterplan. Droomde je er al altijd van om in een maïsdoolhof wakker te worden, maar toch nog met enige glamour uit je bed te kunnen stappen? Dan is deze formule op jouw lijf geschreven! Je kan overnachten in een Maïster Tent of in een fantastische Tiny House en genieten van een heerlijk streekproductenontbijt en barbecue in onze boomgaard!


?? Beleef een heerlijke zomer met onze acitivteiten in de Zwinstreek. Trek erop uit met een packraft, huur een elektrische fiets of ga mee op boerderijtour met boerin Janne!


?? Er valt nog veel meer te beleven: check www.maisterplan.be